Oppdatert informasjon om Covid-19

Helsedirektoratet har i samråd med FHI og tannlegeforeningen kommet med anbefalinger for smittevern som tannklinikkene bruker for å opprettholde tilnærmet «normal» drift. Vi har vært noe forsinket med time-innkallingene og takker for forståelsen for dette.

Vi ønsker at timebestilling og henvendelser skjer på telefon. Når dere kommer til avtalt time på klinikken er det viktig å BRUKE MUNNBIND, holde avstand i resepsjonsområdet og på venterommet. Vennligst møt presis og helst ikke møt opp for tidlig slik at det er så få mennesker som mulig på venterommet samtidig. Vi har også håndsprit-dispenser på venterommet og i inngangsparti som må brukes før og etter besøk på tannklinikken. Før pasient får komme inn på klinikken bruker vi å kartlegge smittestatus med helsedirektoratets anbefalte skjema.  I tannlegestolen er Helsedirektoratets retningslinjer at pasienten skyller med Hydrogenperoksid 1,5% ett minutt før behandling. 

Dersom du har vært i områder med kjent spredning av koronavirus, har karantene, har forkjølelsessymptomer, hoste, feber eller blitt tungpustet SKAL DU IKKE GÅ INN PÅ KLINIKKEN men istedenfor ta en telefon til oss. Da hjelper vi med å ombooke timen din og svare på spørsmål  og gi tannhelsefaglige råd.