Moderne og nytt utstyr

Vi er opptatt av å bruke nytt og moderne utstyr og være oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene.  Klinikken er blant annet utstyrt med to nye tannlegestoler med HD digital røntgen. I mars 2020 får vi også montert OPG (Panoramarøntgen) som er en moderne røntgenmaskin som tar bilde av hele kjeven inkludert alle tennene og tannrøttene for å gi en grundigere oralmedisinsk diagnose enn vanlige røntgenbilder gir. Ved bruk av OPG vil vi også kunne påvise eventuelle cyster eller andre tilstander i munnen. Det gir en større sikkerhet for pasienten å kunne få en riktigere diagnose tidlig. Og dette verktøyet vil hjelpe oss med det. Apparatet gir forøvrig veldig liten stråledose siden det er digitalisert overføring og prosessering av bildet.

Ved tannrens/polering av misfargingsbelegg (fra kaffe, te, røykebelegg etc)  bruker vi EMS Scaler og Airflow systemet.  

Bedøvelse er ofte noe som pasienter gruer seg til. Vi kan derfor tilby computerassistert bedøvelse (The Wand systemet) som er tilnærmet smertefri. Du kan få bedøvelse lokalt for hver tann slik at du slipper nummenhet i leppe/tunge under og etter behandlingen.
Vi kan også tilby Isolite. Det er et sugesystem med LED lys som har tilkoblet et spesielt engangs munnstykke som er utformet slik at det holder tungen borte og beskytter pasientens luftveier og slimhinner. Øvergata Tannklinikk AS  l   Øvergata 17A, 7670 Inderøy   l   Telefon: 74 15 38 90   l   Man - Fre  8 - 15

 

Levert av